lijn
logobadge
 
lijn pictogram beeldmanipulatie
lijn
 
Home

Grafisch ontwerp

Webdesign

Fotografie

Beeldmanipulatie

Reclame

Beeldstock

Cursussen

Freelance werk

Portfolio

SitemapknipoogBeeldmanie

Orteliuskade 49–1
1057 AJ Amsterdam

(t) 020 77 67 091
(m) 06 52 53 70 11


info@beeldmanie.nl


Beeldmanipulatie - Kleur

Maak uw kleur, maak uw sfeer!

Digitaal beeld bestaat uit lichtere en donkere en verschillende kleuren pixels. Kleuren en contrast kunt u desgewenst veranderen. Maak door kleur de sfeer die u wenst. Laat ons uw beelden qua kleur corrigeren en wij maken uw fotografie in de sfeer die u voor ogen hebt.

Wij halen die hinderlijke kleurzweem uit uw beelden.
Ook gedeeltlijke of volledige omkleurinen zijn mogelijk.


pixelkleuren    Zoals in dit voorbeeldje een oog is omgekleurd
   zo kunnen alle denkbare delen van het beeld worden
   voorzien van een andere kleur.
Beeldmanie levert alle beelden in een door u gewenst bestandsformaat, kleurmodus en voorzien van het profiel dat uw drukker nodig heeft.
Abobe_RGB, ECI_RGB, Euroscale Coated v2, uw drukkers– of elk ander profiel.
Het maakt ons niet uit wat u aanlevert. Buiten bekende bestandsformaten hebben wij ervaring met RAW fotografie bestanden zoals de meeste fotografen tegenwoordig aanleveren.
Desegewenst scannen wij uw opzicht of doorzicht fotomateriaal. Of wij fotograferen voor u digitaal en op hoge resolutie. In combinatie met onze beeldmanipulatie garanderen wij de best haalbare kwaliteit.

kleurprofiel spacer PMS kleurenWij houden ook rekening met de kleuren in de opmaak van uw reclame-uitingen. Past de fotografie bij de kleur van uw opmaakelementen en huisstijlkleuren? Wij houden het voor u in de gaten en passen het desgewenst aan.

Heeft u nog geen huisstijlkleuren, dan stellen wij die samen met u vast met behulp van een kleurwaaier. De geselecteerde kleuren vertalen wij naar drukwerkkleuren of kleuren voor beeldschermpresentaties.

Alle door Beeldmanie gefotgrafeerde beelden zijn al op kleur beoordeeld en eventueel cosmetisch gecorrigeerd.
Aangeleverde beelden kunnen natuurlijk ook worden bewerkt maar dat gebeurt alleen op verzoek. Wij 'rommelen' niet ongevraagd aan uw beeldmateriaal.

Laat u verbluffen door de mogelijkheden.
Voor Beeldmanie is kleuraanpassing een middel om uw beelden te perfectioneren.
Wij passen ons aan uw colormanagement aan. Hebt u geen vaste kleurafhandeling dan zorgen wij dat de kleuren zo worden als u ze wilt hebben.
lijn
  naar boven